Arkisto

Kategoriat
kesäkuu 3, 2022

Aurinkoiset kesäloman toivotukset kaikille koululaisille, opiskelijoille ja opettajille!

 
Kolttakulttuurisäätiö jakaa jo perinteeksi muodostuneet stipendit tänäkin vuonna kiitokseksi ja kannustukseksi kaikille koltansaamea opiskelleille koululaisille perusopetuksessa ja aikuisille koltansaamen kirjoittaneille sekä muista kieliopinnoista valmistuneille opiskelijoille. Erityisstipendein muistetaan perusopinnoissa ansioituneesti menestyneitä ja motivoituneita opiskelijoita. Tänä vuonna stipendejä myönnetään yhteensä 63 kappaletta.

Stipendeillä osoitetaan arvostusta ja kiitetään kaikkia vakavasti uhanalaisen koltansaamen kielen ja kulttuurin elpymisen ja säilyttämisen eteen työskenteleviä lapsia, nuoria ja aikuisia. Kannustamme stipendeillä opiskelijoita jaksamaan ja jatkamaan tätä arvokasta ja merkityksellistä työtä myös tulevaisuudessa.

Stipendit myönnetään Kolttakulttuurisäätiön stipendirahastosta, joka on perustettu vuonna 2019 Kalevala Korun Kulttuurisäätiön tuella.

Onnittelut lukuvuoden opinnoista ja hyvää kesää sekä ansaittua kesälomaa kaikille koululaisille, opiskelijoille ja opettajille!


Kategoriat