Arkisto

Kategoriat
20 elokuun, 2019

Juhlatalkoot Sevettijärvellä 21.-25.8.

Kolttasaamelaisten asuttamisen ja Sevettijärven koulun 70-vuotisjuhla on tämän viikon lauantaina 24.8. Tarvitaan vielä talkoovoimaa, että juhla-alue saadaan kuntoon ja myös siivottua juhlan jälkeen.

Talkoisiin kokoonnutaan Kolttatalolla osoitteessa Sevettijärventie 9080. Päivätalkoissa on ruoka- ja kahvitarjoilu, iltatalkoissa on tarjolla kahvia ja leipää.

Keskiviikkona 21.8. kello 11.00 alkaen valmistellaan juhlatelttaa siivoamalla ja koristelemalla sekä suunnitellaan juhla-alueen muuta somistamista.

Keskiviikkona 21.8. kello 17.00 alkaen kokoonnutaan Kolttatalolle ompelutalkoisiin.

Torstaina 22.8. kello 14.00 pystytetään markkina-alueelle tulevat teltat ja valmistellaan juhla-aluetta.

Perjantaina 23.8. kello 10.00 alkaen mm. jatketaan markkina-alueen rakentamista, rakennetaan näyttelyt sekä valmistellaan koulun sisätilat juhlaa varten (pöytien ja tuolien asetteleminen ja kattaminen, koristeleminen, esiintyjien tilojen valmisteleminen).

Lauantaina 24.8. kello 10.00 alkaen tarvitaan talkootyövoimaa tarjoilijoiksi kutsuvieraiden ruokailuun, vastaamaan juhla-alueen siisteydestä ja auttamaan juoksevissa asioissa juhlan aikana.

Sunnuntaina 25.8. kello 11.00 alkaen puretaan juhlateltta, markkinateltat sekä siivotaan koulun tilat ja koulun piha-alue. Sunnuntaina talkoolaisille on tarjolla poronkäristystä ja talkoiden päätteeksi lämmitetään Kolttatalon rantasauna.

Tervetuloa osallistumaan kolttasaamelaisten asuttamisen ja Sevettijärven koulun 70-vuotisjuhlan järjestelyihin! Ota mukaasi reipas ja iloinen mieli, talkoohenkeä sekä suojahansikkaat.

Kiitokset talkooeväitä lahjoittaneille K-market Näätämölle, Nord1Marketille ja S-Market Vaskoolille.

Järjestäjä: Kolttien asuttamisen ja Sevettijärven koulun 70-vuotisjuhlatoimikunta


Kategoriat