Arkisto

Kategoriat
5 tammikuun, 2024

Kolttakulttuurisäätiö etsii asiamiestä

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä kolttasaamelaisen kulttuurin ja koltansaamen kielen elinvoimaisuuden edistämiseksi? Oletko henkilö, joka hallitsee taloudenpidon, mutta myös heittäytyy tapahtumien järjestämiseen ja aitoon vuorovaikutukseen yhteisön yhteisten asioiden edistämiseksi? Tunnetko erilaisten rahoituslähteiden mahdollisuudet ja hallitset hankkeiden parissa työskentelyn?

Kolttakulttuurisäätiö on vuonna 2008 perustettu kolttasaamelaista kulttuuria ja koltansaamen kieltä edistävä säätiö. Etsimme asiamiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Asiamiehen tehtävänä on johtaa Kolttakulttuurisäätiön toimintaa. Tehtäviin kuuluvat säätiön taloudenpito, hankkeiden suunnittelu, hallinto- ja esimiestehtävät sekä käytännön toiminnasta huolehtiminen. Asiamies vastaa Kolttakulttuurisäätiön sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä, talousarvioiden, toimintakertomusten ja toimintasuunnitelmien laatimisesta sekä säätiön hakemien apurahojen ja hankkeiden taloudesta, tilityksistä ja raportoinneista. Asiamies myös osallistuu tilaisuuksien ja tapahtumien järjestelyihin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, kolttasaamelaisen kulttuurin tuntemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kokemusta hanketyöstä, talous- ja hallinto-osaamista, organisointikykyä, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Katsomme eduksi säätiö- ja työlainsäädännön tuntemuksen, kokemuksen esimiestehtävistä, sekä koltansaamen ja englannin kielitaidon.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika on 36 h 15 min viikossa. Palkkaus määräytyy Kolttakulttuurisäätiölle myönnettävän rahoituksen mukaisesti. Työn suorituspaikka on Kolttakulttuurisäätiön toimistossa Sevettijärven Kolttatalolla.

Mikäli tunnistat itsesi tästä, toimita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveen ja ansioluettelon kanssa su 4.2.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen veikko.feodoroff(at)saamisiidsaabbar.fi tai postitse osoitteeseen Kolttakulttuurisäätiö, Sevettijärventie 9080, 99930 Sevettijärvi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kolttakulttuurisäätiön hallituksen jäsen, kolttien luottamusmies Veikko Feodoroff, veikko.feodoroff(at)saamisiidsaabbar.fi, p. 050 396 1297.


Kategoriat