Arkisto

Kategoriat
12 syyskuun, 2023

Kolttakulttuurisäätiö etsii työntekijää Sevettijärvelle

Kolttakulttuurisäätiö on vuonna 2008 perustettu kolttasaamelaista kulttuuria ja koltansaamen kieltä edistävä säätiö.

Kolttakulttuurisäätiö hakee määräaikaista sijaista työskentelemään Sevettijärvellä Kolttakulttuurisäätiön hallinnollisissa tehtävissä vuoden 2023 loppuun saakka. Työtehtävät sisältävät Kolttakulttuurisäätiön hanketyöntekijän ja asiamiehen tehtäviä.

Tehtäviin kuuluvat Kolttakulttuurisäätiön taloudenpito, hallintotehtävät, talousarvioiden, toimintakertomusten ja toimintasuunnitelmien laatiminen, Kolttakulttuurisäätiön kiinteistöjen toimintoihin liittyvät tehtävät, hankkeiden suunnitteleminen ja raportointi, avustava kirjanpito, tiedotus- ja viestintätehtävät sekä muut työnantajan kanssa erikseen sovittavat tehtävät.

Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointikykyä, talous- ja hallinto-osaamista sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Katsomme eduksi kolttasaamelaisen kulttuurin tuntemuksen, kokemuksen hanketyöstä, säätiö- ja työlainsäädännön tuntemuksen, Fennoa-järjestelmän hallinnan sekä englannin ja koltansaamen kielitaidon.

Työaika on 36 h 15 min viikossa tai sovittavissa. Työsuhteen palkkaus sovitaan Kolttakulttuurisäätiölle myönnetyn rahoituksen mukaisesti. Työn suorituspaikka on Kolttatalolla, Sevettijärvellä. Osittaisesta etätyöstä on mahdollista sopia.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää 31.12.2023 saakka. Määräaikaisuuden syynä on sijaisuus.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan ke 27.9.2023 klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen terhi.harju(at)saamisiidsaabbar.fi tai postitse osoitteeseen Kolttakulttuurisäätiö, Sevettijärventie 9080, 99930 Sevettijärvi.

Lisätietoja: Kolttakulttuurisäätiön hallituksen puheenjohtaja Terhi Harju, terhi.harju(at)saamisiidsaabbar.fi, 040 715 3680


Kategoriat