Arkisto

Kategoriat
3 helmikuun, 2021

Kolttakulttuurisäätiö hakee hanketyöntekijää Sevettijärvelle

Kolttakulttuurisäätiö on vuonna 2008 perustettu kolttasaamelaista kulttuuria ja koltansaamen kieltä edistävä säätiö, joka etsii palvelukseensa

hanketyöntekijää


Kolttakulttuurisäätiö hakee taloushallinnon kokemusta omaavaa hanketyöntekijää Sevettijärvelle. 

Hanketyöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. säätiön taloushallinnosta huolehtiminen, hankkeiden kuluseuranta ja maksatus sekä apurahatilityksistä huolehtiminen. Hanketyöntekijä toimii Kolttakulttuurisäätiön asiamiehen työparina avustaen säätiön hallinnollisissa toiminnoissa. Tehtäviin kuuluu myös hankkeiden suunnittelua, toteutusta ja raportointia säätiön toimintasuunnitelman mukaisesti, arkistointia, Kolttakulttuurisäätiön kiinteistöjen toiminnoista huolehtimista sekä avustamista tapahtumien ja näyttelyiden suunnittelussa ja järjestämisessä.

Tarjoamme osaavalle ja positiivisen asenteen omaavalle henkilölle mielenkiintoisen työn ja aitiopaikan koltansaamen kielen ja kolttasaamelaisen kulttuurin ytimessä. Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, talous- ja hallinto-osaamista, hyviä atk-taitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Katsomme eduksi kokemuksen hanketyöstä, Visma Fivaldi järjestelmän hallintaa, säätiö- ja työlainsäädännön tuntemusta, arkisto-osaamista, englannin ja koltansaamen kielitaitoa ja kolttasaamelaisen kulttuurin tuntemusta.

Työaika on 80 prosenttia toimistotyöajasta tai sovittavissa. Työsuhteen palkkaus sovitaan hankeen rahoituspäätöksen mukaisesti. Työn suorituspaikka on Kolttatalolla, Sevettijärvellä.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää 31.12.2021 asti. Työsuhdetta on mahdollista jatkaa vuoden vaihteen jälkeen rahoituspäätöksen varmistuttua.
Vapaamuotoiset hakemukset pe 19.2.2021 klo 16 mennessä osoitteeseen mari.korpimaki@kolttasaamelaiset.fi tai Kolttakulttuurisäätiö, Sevettijärventie 9080, 99930 Sevettijärvi.

Liitä hakemukseesi mukaan ansioluettelo.

Lisätietoja:
Kolttakulttuurisäätiön asiamies Mari Korpimäki, puh 045 611 5250


Kategoriat