Arkisto

Kategoriat
22 marraskuun, 2016

Kolttakulttuurisäätiö tuo Kuun metsän Kaisan katsottavaksi Sevettijärvelle ja Nellimiin

Kolttakulttuurisäätiö järjestää joulun alla kaksi Kolttakinoa, joissa esitetään Katja Gauriloffin ohjaama ja käsikirjoittama palkittu dokumenttielokuva Kuun metsän Kaisa (Kaisa´s Enchanted Forest), joka kertoo Katja Gauriloffin oman isoisoäidin Kaisa Gauriloffin ja sveitsiläisen kirjailijan Robert Crottet´n taianomaisesta ystävyydestä.

kuun_metsan_kaisa_kuva_tiedotteeseen

Oktober Oy:n tuottama dokumentti palkittiin parhaasta ohjauksesta Jakutian kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla sekä parhaasta animaatio-dokumenttielokuvasta DOK Leipzig -elokuvafestivaaleilla Saksassa. Elokuva on saanut paljon kiitosta ja ylistäviä arvosteluja niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla.

Ensimmäinen Kolttakino pidetään Sevettijärven koululla 17.12. kello 17–19.30 ja Nellimissä elokuva nähdään heti seuraavana päivänä 18.12. kello 14–16.30 Nellimin kerhotalolla.

Molempien Kolttakinojen ohjelma alkaa Kuun metsän Kaisa -elokuvalla ja elokuvan jälkeen on kahvitauko jouluisissa tunnelmissa. Kahvitauon jälkeen on mahdollisuus keskustella elokuvasta Katja Gauriloffin kanssa salin puolella.

Elokuvan suositusikäraja 7 vuotta. Sevettijärven Kolttakinossa on mahdollista jättää pienet lapset valvotusti leikkimään elokuvan ajaksi.

Molempiin esityksiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

kaisa_poster_eng_online


Kategoriat