Arkisto

Kategoriat
maaliskuu 11, 2024

Kolttaneuvostot ja varaluottamusmies valittiin kolmivuotiselle toimikaudelle

Helmikuussa pidetyissä kolttien kyläkokouksissa valittiin uudet kolttaneuvostot kolmivuotiselle toimikaudelle vuoden 2026 loppuun saakka. Kolttaneuvostot kokoontuivat ensimmäiseen kokoukseensa helmikuun lopulla.

Nellim-Keväjärven alueen kolttaneuvoston jäseniksi valittiin Joni Gauriloff, Heidi Hänninen, Virve Multasuo ja Teemu Titola sekä varajäseniksi Jonne Fofonoff ja Marko Ronkainen. Näätämön alueen kolttaneuvoston jäseniksi valittiin Anna-Katariina Feodoroff, Hanna-Maaria Kiprianoff, Tapio Kiviniemi ja Jarno Mäki sekä varajäseniksi Natalia Sanila-Koskinen ja Jasmin Semenoff.

Kolttaneuvostot kokoontuivat ensimmäiseen yhteiseen kokoukseen 26.2.2024 Inarissa. Ensimmäisessä kokouksessaan kolttaneuvostot käsittelivät saapuneita lausunto- ja nimeämispyyntöjä sekä valitsivat toimikauden ajaksi varaluottamusmiehen, joka kolttalain 46 §:n mukaisesti hoitaa kolttien luottamusmiehen tehtäviä luottamusmiehen ollessa estynyt tai esteellinen. Varaluottamusmieheksi valittiin Kolttien kyläkokouksen sihteeri Terhi Harju. Harju on toiminut varaluottamusmiehenä myös toimikausilla 2018-2020 ja 2021-2023.


Kategoriat