Arkisto

Kategoriat
22 lokakuun, 2017

Kolttatalolta voi nyt lainata kirjoja ja leffoja iltojen iloksi!

Kolttatalolle ideoitiin syksyn mittaan kirjastohylly, josta alueen asukkaat saisivat vapaasti käydä lainaamassa kirjoja. Pistimme tuumasta toimeen ja  nyt se on siellä, Kolttatalon aulassa on hylly ja siellä on jo lainattavaakin.

Tällä hetkellä hyllyllä on aikuisille suunnattuja kirjoja sekä rivi dvd-elokuvia. Leffavalikoimaa on komediasta toimintaan ja muutama kiva lastenelokuvakin on mukana.

 

 

Jos sinulla on nurkissasi joutavia, laadukkaita kirjoja, lehtiä, dvd-elokuvia ja miksei cd-levyjäkin, sellaisia, joiden uskot kiinnostavan muitakin, tuo ne Kolttatalon kiertokirjastoon kaikkien iloksi! Erityisesti käsityö- ja nikkarointiehdet sekä paikallislehti Inarilainen ovat toivelistalla.

Kun lahjoitat kirjoja Kolttatalolle, laita kiertokirja-tarra kirjan tai levyn kanteen sopivaan kohtaan. Tarra-arkkeja löytyy kirjastohyllyltä. Tarra toimii merkkinä lainaajalle siitä, että muistaa jossain vaiheessa myös palauttaa lainaamansa kirjan. Sen kummemmin opusten lainaamista ei vahdita.

Kolttatalo on avoinna arkisin klo 9-15 ja muina aikoina silloin, kun talolla on toimintaa tai kokouksia. Tervetuloa Kolttatalolle täyttämään kiertokirjastoa ja lainaamaan luettavaa tulevan kaamosajan iloksi!


Kategoriat