Arkisto

Kategoriat
lokakuu 19, 2017

Kolttatalon korjaushanke päättymässä

Kolttatalon korjaus -hankkeen viimeiset toimet on saatu miltei päätökseen ja mittava urakka alkaa olla ohi.

Vuosien 2015–2017 aikana Kolttatalon korjaus -hankkeessa uusittiin Kolttatalon katto, lattia ja seinäpinnat. Kolttatalon ulkomaalaus saatiin valmiiksi, ikkunat tiivistettiin ja ilmanvaihtoa parannettiin. Portaat ja invalidiliuska uusittiin. Keittiötä ja tuulikaappia laajennettiin toimivammiksi. Lattian ja katon lämmöneristys laitettiin uusiksi. Keittiö sai uudet kalusteet ja laitteet, ja aulaan asennettiin ilmalämpöpumppu. Kolttatalolle hankittiin astioita, ja viihtyisyyttä lisättiin matoin ja verhoin. Talkootunteja hankkeessa kertyi yli 900.

Viimeisinä toimina Kolttatalolle johtavan tien laitaan rakennettiin lumiaidat helpottamaan tien talvikunnossapitoa. Lumiaita talkoiltiin valmiiksi lokakuun alussa. Loppusilauksen uudistuneelle Kolttatalolle antoi aulan uusi sohva. Se on suomalaista designia, suunnittelija Tapio Anttilan suunnittelema ja Marimekon kankaalla verhoiltu näyttävä sohva.

Kiitos kaikille ahkerille talkoolaisille! Kyllä nyt kelpaa Kolttatalolle kokoontua pitämään kerhoja ja kokouksia. Tiesithän, että Kolttatalolle voi tulla myös työskentelemään, sillä kyläläisten vapaassa käytössä on toimistohuone, jossa voi hoitaa asioita internetissä, tulostaa ja kopioida.

Pidämme myöhemmin syksyllä vielä avoimet ovet ja kutsumme kaikki kakkukahville onnistuneen hankkeen päätökseksi. Siitä myöhemmin, kun päivämäärä selviää.

Tervetuloa viihtymään uudistuneelle Kolttatalolle!

Image
Image

Kategoriat