Arkisto

Kategoriat
syyskuu 7, 2020

Kolttien luottamusmiesvaalin äänestyspaikoilla noudatetaan suosituksia koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi

Kolttien luottamusmiesvaali toimitetaan sunnuntaina 20.9.2020. Vaalilautakunta on kiinnittänyt järjestelyissä erityistä huomiota koronavirustartuntojen ehkäisemiseen. Äänestyspaikoilla toimitaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön 14.5.2020 antaman koronavirustartuntojen ehkäisemisohjeen mukaisesti, jotta varmistetaan vaalitoimituksen järjestäminen turvallisesti.

Fyysisten kontaktien välttäminen

Äänestystilanteessa vältetään lähikontakteja ja noudatetaan turvavälejä. Äänestyspaikalla voi olla kaksi äänestäjää kerrallaan sisällä ja äänestysvuoron odottaminen tapahtuu äänestyspaikan ulkopuolella turvavälejä noudattaen. Vaalitoimitsijat avaavat oven saapuville ja poistuville äänestäjille sekä ohjaavat äänestäjiä hygieniasuositusten noudattamisessa.

Kasvomaskin käyttäminen ja hyvä hygienia

Vaalitoimitsijat ja äänestäjät käyttävät kasvomaskia äänestystilanteen aikana. Äänestäjä voi käyttää omaa kasvomaskiaan, tarvittaessa äänestyspaikalta saa kertakäyttömaskin.

Äänestyspaikalla noudatetaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Paikalla on käsienpesumahdollisuus sekä käsihuuhdetta ja kertakäyttökäsineitä saatavilla. Äänestyspaikan kosketuspintoja puhdistetaan äänestyksen aikana säännöllisesti.

Äänestyspaikat ja -ajat

Keväjärvi: Irja Jefremoff, Nellimintie 1234, klo 11.00 – 14.00

Näätämö: Nuorti Reindeer, Sevettijärventie 12210, klo 11.00 – 14.00

Nellim: Nellimin kerhotalo, Siikajärventie 40, klo 16.00 – 19.00

Sevettijärvi: Kolttatalo, Sevettijärventie 9080, klo 16.00 – 19.00

 

Kolttien luottamusmiesvaalilautakunta

 

Kolttien luottamusmiesvaalissa kaksi ehdokasta

 

 


Kategoriat