Arkisto

Kategoriat
marraskuu 29, 2017

Sevettijärven Kyläpaja avaa ovensa joulukuun alussa

Kolttakulttuurisäätiö aloittaa jälleen toivotun kyläpajatoiminnan Sevettijärvellä. Kolttakulttuurisäätiö on palkannut kyläpajatyöntekijäksi sevettijärveläisen Aki Moshnikoffin, joka aloittaa työnsä perjantaina 1.12.2017. Yhtäjaksoista kyläpajatoimintaa on tiedossa vuoden 2018 marraskuulle saakka.

Joulukuun aukioloajat

Kyläpaja on avoinna joulukuun ajan arkisin tiistaista lauantaihin kello 10–16. Mahdollisista poikkeusaukioloajoista tiedotamme nettisivuillamme, Kolttakulttuurisäätiön Facebook-sivuilla, Kolttatalon ja Kyläpajan ilmoitustauluilla.

Kysely Kyläpajan toiminnasta ja aukiolosta

Toivoisimme saavamme käyttäjien mielipiteitä Kyläpajan aukioloajoista ensi vuodelle, jotta voimme suunnitella pajan aukioloajat käyttäjäystävällisiksi ja toiminnan mielekkääksi kyläläisille.

Tästä linkistä pääset vastaamaan Google Form -kyselyyn, joka on avoinna jouluun asti.

Kyselyyn voi vastata myös paperilomakkeella, joita löytyy Kyläpajalta ja Kolttatalolta. Hyvä ajankohta lomakkeen täyttämiseen on esimerkiksi Sevettijärven kylän juhlapäivä 15. joulukuuta, jolloin Kolttatalolla vietetään avoimia ovia kello 13–15 ja Kyläpajalla on koululaisten ja käsityöläisten järjestämät joulumyyjäiset kello 10–16. Huom! Kaikkien 15.12. mennessä vastanneiden kesken arvotaan kahvipaketti ja suklaarasia.

Osallistuthan kyselyyn, sillä ensi vuoden aukioloajat suunnitellaan Kyläpajan käyttäjiltä saadun palautteen perusteella.

SAKK:n kurssitoiminta jatkuu Kyläpajalla normaalisti, kursseista löytyy tietoa mm. täältä. Myös Touhukas Torstai toimii Kyläpajalla tuttuun tapaan torstai-iltaisin kello 17 alkaen.

Tervetuloa Kyläpajalle tekemään käsitöitä ja tapaamaan tuttuja!

Image
Image

Kategoriat