Arkisto

Kategoriat
18 marraskuun, 2019

Sinustako hanketyöntekijä kolttasaamelainen perinnekalastuskulttuuri -hankkeeseen?

Kolttakulttuurisäätiö on vuonna 2008 perustettu kolttasaamelaista kulttuuria ja koltansaamen kieltä edistävä ja tukeva säätiö.

 

Etsimme kolttasaamelainen kalastuskulttuuri – perinteisen tiedon merkitys, tallentaminen ja hyödyntäminen koltta-alueella -hankkeeseen

hanketyöntekijää

 

Hankkeen tavoitteena on selvittää kolttasaamelaisten kalastusperinteen nykytilaa sekä tutkia ja tallentaa kolttasaamelaisten perinteistä tietoa kalastuksesta.

Hanketyöntekijän tehtävänä on osallistua paikallisten kalastajien mukana kalastukseen, haastatella kalastajia ja havainnoida sekä tallentaa eri kalastusmuotoja valokuvaamalla, videoimalla ja nauhoittamalla suullista kerrontaa. Työntekijä kartoittaa ja tallentaa kolttasaamelaista perinnekalastustietoutta Sevettijärvi-Näätämö ja Nellim-Keväjärvi –alueilla sekä editoi, arkistoi ja analysoi aineistoa hankkeen tuloksista koostettavaa raporttia ja julkaisuja varten.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa osaamista, kolttasaamelaisen kalastuskulttuurin ja koltansaamen kielen hallintaa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kokemusta hanketyöstä, organisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, toimisto-ohjelmien ja digitaalisen tallennuksen ja dokumentoinnin osaamista.

Työ on kokoaikatyötä ja alkaa sopivan työntekijän löydyttyä joko sopimuksen mukaan tai viimeistään 7.1.2020. Työsuhde kestää vähintään hankkeen ajan 31.3.2021 saakka. Työsuhteen palkkaus sovitaan hankepäätöksen mukaisesti. Työn suorituspaikka on Kolttatalo, Sevettijärventie 9080, 99930 Sevettijärvi. 

Lähetä hakemuksesi 29.11.2019 mennessä osoitteeseen info@kolttasaamelaiset.fi tai Kolttakulttuurisäätiö, Sevettijärventie 9080, 99930. Liitä hakemukseesi mukaan ansioluettelo. Lisätietoja hankkeen vastuulliselta johtajalta Veikko Feodoroffilta puh 050-3961 297 tai veikko.feodoroff@kolttasaamelaiset.fi.

 


Kategoriat